Kantoor

31 oktober 2017

 

Binnenkort is het zover: De Deur in Huis wordt daadwerkelijk een plek voor ontwerp en debat, als we verhuizen naar het pakhuis aan de Pottebakkersrijge 19. Met een collectief van inspirerende vakgenoten betrekt het bureau de begane grond en de eerste verdieping.

De Deur in Huis streeft naar een plek waar het ontwerp weer vanzelfsprekend onderdeel is van de dagelijkse gang van zaken. De naam van het bureau verwoordt een typische werkhouding: ter zake komen, inhoudelijk direct zijn, gewoon zeggen waar het op staat. Maar De Deur in Huis betekent ook: zonder te kloppen of vragen binnen mogen vallen, open staan voor de ideeën en perspectieven van anderen, benaderbaar zijn. Het bureau wil dus net zo goed kritisch, onconventioneel als voor de hand liggend zijn en is daarom meer dan alleen een ontwerpkantoor.

De Deur in Huis wil toegankelijk zijn – een plek waar we met vakgenoten, opdrachtgevers, overheden, particulieren of anderszins geïnteresseerden kunnen samenkomen om te discussiëren, informatie uit te wisselen en kennis te delen; een plek waar we ook buiten werktijd onze vakbezieling kunnen uiten, waar we kortom gezamenlijk overtuigend aan ons vakgebied kunnen werken.